Τρίτη, Ιουνίου 26

Σόιμπλε: Δεν αλλάζει ο στόχος για μείωση του χρέους

Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα της Ελλάδας για ελιγμούς, σχετικά με το στόχο για μείωση του χρέους της χώρας στο 120% του ΑΕΠ...
 
όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, ο οποίος παραμένει σταθερός στις απόψεις που εκφράζει τους τελευταίους μήνες,
η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, με τις προηγούμενες κυβερνήσεις Παπανδρέου και παπαδήμου, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε με τους εταίρους και δανειστές της.
Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, «η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τους όρους του προγράμματος», στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους από τους εταίρους προσπαθούν να στηρίξουν τις ελληνικές θέσεις στα διεθνλη φόρα.
«Με το να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα από κοινού το οποίο να εμπνέει εμπιστοσύνη και ο κόσμος να πιστεύει ότι μπορεί να δουλέψει [...] τοποθετώντας το στόχο για το χρέος στο 120% του ΑΕΠ υπήρξαμε γενναιόδωροι. Δεν υπάρχει χώρος για ελιγμούς» εξήγησε ο Σόιμπλε..epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .