Σάββατο, Ιουνίου 2

Τον έδεσαν στο δέντρο και του πήραν το Ι.Χ


Στιγμές αγωνίας έζησε το βράδυ της Παρασκευής, ένας απόστρατος αξιωματικός του στρατού από την Χαλκίδα, ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Στυλίδας από την συνοικία της Νέας Μαγνησίας προς την Ροδίτσα, στην Λαμία.

Ο οδηγός ενώ κατευθυνόταν προς τον προορισμό του εμφανίστηκαν μπροστά του τρεις άνδρες, δύο εκ των οποίων κρατούσαν καλάσνικοφ και ο τρίτος όπλο,
κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και στη συνέχεια να τον βγάλουν από αυτό.

Εν συνεχεία, τον έδεσαν σε ένα δέντρο, πήραν το αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έπειτα από αρκετή ώρα το θύμα κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει για το περιστατικό την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα αλλά μέχρι στιγμής οι δράστες –σύμφωνα με την καταγγελία αλλοδαποί πιθανότατα Αλβανικής καταγωγής- παραμένουν ασύλληπτοι.

Πηγή:lamiastar
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .