Κυριακή, Ιουνίου 3

Καμμένος: «Να συλληφθεί ο Παπακωνσταντίνου»


Καμμένος: «Να συλληφθεί ο Παπακωνσταντίνου»
Να συλληφθεί και να διωχθεί για την αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
»Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος; Να πηγαίνει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και να είναι υποψήφιος
με το ΠΑΣΟΚ; Να διωχθεί από τις εισαγγελικές αρχές και να ξηλωθεί από το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως δημοσιεύει το news247.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .