Παρασκευή, Ιουνίου 15

ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπανδρέου: Ήθελα σε μία τετραετία να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα!! [τα κατάφερες] Ακούει κανένας Εισαγγελέας μήπως;; ή πάθατε όλοι σας ανοσία και τα βλέπετε όλα...μπουνάτσα!!

Παπανδρέου: Ήθελα σε μία τετραετία να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα [τα κατάφερες]
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα επιχειρεί να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη και τις παραλήψεις του, αλλά και σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε μήνυμά του ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μια «καμουφλαρισμένη εκδοχή των νοσηρών φαινομένων καιροσκοπισμού και δημαγωγίας» που ζήσαμε κατά κόρον τα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Για τον κ. Σαμαρά αναφέρει ότι οι ευθύνες του είναι «τεράστιες, ιστορικών διαστάσεων» και επισημαίνει ότι η πελατειακή διόγκωση του κράτους και της σπατάλης, βρήκε το απώγειό της στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίζεται τις αποφάσεις του και την είσοδο στο μνημόνιο, λέγοντας:
«Ήθελα μέσα σε μία τετραετία να αλλάξω συθέμελα την Ελλάδα, αλλά η ιστορία μου επιφύλαξε έναν άλλο ρόλο, να παλέψω ώστε η χώρα μας να αποφύγει τη χρεοκοπία. Και αυτή την ευθύνη την ανέλαβα με όποιο προσωπικό ή πολιτικό κόστος».
.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .