Μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή έζησε η Βίκυ Λέανδρος και ο σύζυγός της Ένο Φράιχερ φον Ρούφιν καθώς πάντρεψαν την μεγάλη τους κόρη.
Στην ίδια εκκλησία που είχε παντρευτεί η ερμηνεύτρια το
1986. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο το μεσημέρι με 400 καλεσμένους
στο κτήμα Μπάστχορστ της οικογένειας.Μπορεί η Βίκυ Λέανδρος και ο σύζυγός της να έχουν χωρίσει ωστόσο διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την επιλογή της κόρης μου. Τα εγγόνια είναι καλοδεχούμενα», δήλωσε ο πατέρας της νύφης στην Espresso.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .