Σάββατο, Ιουνίου 30

ΜΥΝΗΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ....!!!!‏

Τον τελευταίο μήνα, νέος μαλάκας, ιδιοκτήτης μονοπρόσωπου ….”Κινήματος” ενωμένων Πακιστανών λαθρομεταναστών, μου έχει ζαλίσει τα ούμπαλα, με κάθε πορδή λαθρομετανάστη. ΕΧΘΡΟΣ του οι πάντες πλην Πακιστανών.
Η παρούσα ανάρτηση, είναι αφιερωμένη στον κόπανο, που του απαντώ:
” Μήπως η μονομέρια της θεματολογίας σου ΜΑΛΑΚΑ, σε κάνει έναν επικίνδυνο φασίστα και ρατσιστή, αλλά τρέπονται κάποιοι να σε ενημερώσουν για να το ξέρεις??? Τι πρέπει να συμβεί ρε ηλίθιε, για να καταλάβεις, ότι το λαθρεμπόριο σκλάβων που στηρίζεις με πούστικα μέσα, είναι η χειρότερη ρατσιστική μάστιγα κατά των Ελλήνων εργατών???
 Που βρίσκουν ρε αλήτη, τα χιλιάδες ΕΥΡΩ που ξοδεύουν, μόνο και μόνο για να έλθουν σαν εισβολείς και άρπαγες και άλλες τόσες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ασκούν επί χρόνια λαθρεμπόριο???
  === Το ότι συχαίνομαι τους χρυσαυγίτες ρε καριόλη, σε κάνει να πιστεύεις ότι αποδέχομαι τον δικό σου φασισμό και και των σιωνιστών εισαγωγέων σκλάβων αφεντικών σου????
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .