Δευτέρα, Ιουνίου 25

ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ Με την κολλητή της γυναίκας σου!

Ου μοιχεύσεις λέει η 7η εντολή.
Ου μοιχεύσεις με την κολλητή της γυναίκας σου γιατί κινδυνεύεις να γίνει ρεζίλι των σκυλιών, θα συμπληρώσουμε εμείς.
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η ιστορία γνωστού Πατρινού επιχειρηματία  που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και δημοσίευσε το dete.gr.
Βούκινο έχει γίνει σε όλους τους καταστηματάρχες γείτονές του
με αφορμή τις παράνομες ερωτικές του δουλειές, τις οποίες κάνει με κολλητή φίλη της γυναίκας του. Και το χειρότερο όλων είναι ότι η σύζυγός του εργάζεται και εκείνη στο μαγαζί του άνδρα της και βρίσκονται συνεχώς μαζί.
Όμως μαζί τους είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας και η φίλη της, η οποία πίσω από την πλάτη της συζύγου κάνει πονηρές κινήσεις στον σύζυγο!
Tο θέμα είναι πως όλα συμβαίνουν τόσο απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου, που δεν υπάρχει έστω και ένας από τους γείτονες που να μην έχει καταλάβει τον παράνομο παράλληλο δεσμό του άντρα με την φίλη της γυναίκας του.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι έφθασαν στο σημείο να του... κόψουν μέχρι και την καλημέρα, αντιδρώντας στη συμπεριφορά του απέναντι στη σύζυγο η οποία δεν έχει πάρει είδηση για το τι συμβαίνει πίσω απ' την πλάτη της.
.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .