Παρασκευή, Ιουνίου 29

Mε φόντο το καλοκαίρι

Καλοκαιράκι στις καρδιές... θάλασσα, ήλιος, αμμουδιά. Τι υπέροχο τοπίο!
Και πόσο ανάγκη έχεις να παραδοθείς σε αυτό. Η αγαπημένη εποχή όλων, σε τραβά από το χέρι και σε προσκαλεί σε μία μοναδική γιορτή αισθήσεων και χρωμάτων. Δεν είναι μαγευτικό να περπατάς ξιπόλητος στους χιλιάδες κόκκους άμμου με το κύμα να αγγίζει απαλά τα πέλματα σου και το βλέμμα σου να ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά του; 
Ιδανική στιγμή για να επιστρέψεις στην μοναδική πατρίδα σου, τα παιδικά όνειρα σου! Γιατί το καλοκαίρι όλοι γινόμαστε το παιδί που ήμασταν κάποτε. Μετράμε -όπως όταν ήμασταν μικροί- πόσα μπάνια κάναμε αλλά και πόσα παγωτά φάγαμε. 

Κι αν τύχει κοντραριζόμαστε και με φίλους μας για το ποιός έκανε τις πιο πολλές ,αυθόρμητες πλέον,σκανταλιές. Είναι μια εποχή πιο ανέμελη... Αφεθείτε λοιπόν και απολαύστε την. Μην σκέφτεστε απλά ζήστε την κάθε στιγμή με σύντροφο το λαμπερό σας χαμόγελο!

Μαρία Παπαγαβριήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .