Δευτέρα, Ιουλίου 30

Κάθειρξη 12 ετών στην Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάσθηκε η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για αλλά αδικήματα, για τους χειρισμούς της στην υπόθεση με τις μετοχές-φούσκες εταιριών. Με την ίδια απόφαση καταδικάσθηκαν και οι….

επιχειρηματίες Τρύφων
Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Πανούσης, σε καθείρξεις 10 και 8 ετών αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να οδηγηθούν στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο τους έδωσε αναστολή.
Σε μικρότερες ποινές καταδικάσθηκαν αλλά 8 άτομα.
Πηγή: TreloKouneli.gr
  Τρομακτικό.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .