Τρίτη, Ιουλίου 24

Στην Ελλάδα ο Μπαρόζο - Την Πέμπτη συνάντηση με Σαμαρά - Θα γίνει πρώτη συζήτηση για επιμήκυνση;

- Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την έναρξη της κρίσης - Φτάνει αύριο στην Αθήνα και το απόγευμα της Πέμπτης θα δει τελικά τον Έλληνα πρωθυπουργό - Σήμερα φτάνουν οι επικεφαλής της τρόικας και θα "σαρώσουν" τα υπουργεία - Έρχεται και ο Αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών - Σκληρό μήνυμα Σαμαρά σε όσους "ποντάρουν" στην ελληνική χρεοκοπία:
είναι υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας Δεν πέρασε πολύς καιρός απ' όταν ο Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο τα... άκουσε γιατί δεν είχε πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα από την ημέρα που η κρίση άρχισε να "γονατίζει" τη χώρα μας. Ήταν Ιούνιος του 2009 και πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής ακόμη... Μάλλον όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποφάσισε ξαφνικά να επισκεφτεί την Αθήνα. Ο πρόεδρος της Κομισιόν, λοιπόν, αποφάσισε να έρθει...
Newsit.gr   · ·   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .