Παρασκευή, Ιουλίου 27

"ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ": ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!

karamanlis-pazaiti
Η "καυτή πατάτα" έχει φύγει προ πολλού από τα χέρια του και μπορεί ανενόχλητος να απολαμβάνει την καλή ζωή που του προσφέρει η αξιοζήλευτη περιουσιακή του κατάσταση. Για του λόγου το αληθές, τις καλοκαιρινές του διακοπές άρχισε ήδη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οι επιβάτες του πρωινού καραβιού από τη Ραφήνα, τον είδαν μαζί με την οικογένειά του να επιβιβάζεται με προορισμό την αγαπημένη τους Τήνο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε να παραμείνει την περισσότερη ώρα στην καμπίνα. Στην Τήνο, ο Κώστας Καραμανλής καταλύει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Σώστη- Σκυλαντάρι, περνώντας πολλές ώρες στη θάλασσα. Τα βράδια, προτιμάει τα ήσυχα ταβερνάκια με παρέα φίλους που έχει πολλούς στο νησί.
http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .