Παρασκευή, Ιουλίου 27

Χ.Α.: Απόδοση ποινικών ευθυνών



Τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι στο Ταμείο γνώριζαν από την αρχή ότι το πρόγραμμα δεν ήταν δυνατό να εφαρμοστεί, σχολίασε η Χρυσή Αυγή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΝΤ μας οδηγεί στην καταστροφή. Αυτό το ήξεραν οι πάντες. Τώρα το έμαθε κι επισήμως ο Ελληνικός Λαός. Άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και όσους πολιτικούς ευθύνονται για το σημερινό οικονομικό χάος"
.enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ Μπλόγκερς αρσενικές πόρνες του διαδικτύου;
    Το διαδίκτυο λίγο- λίγο εκπορνοποιείται. Κάθε μέρα «διψασμένοι» αρθρογράφοι της αυτοπροβολής και της εκδούλευσης, «έβγαλαν στο σφυρί» και τα τελευταία υπολείμματα ηθικής συμπεριφοράς, σεβασμού προς τον εαυτόν τους, αγάπης προς την Ελλάδα, και μερικών άλλων ενδοιασμών και προκαταλήψεων. Έτσι απλά αποφάσισαν ότι πωλούνται τα πάντα ως «ήδη πρώτης..σύγχρονης» ανάγκης.
    Πόσα μου δίνεις; Τι ακριβώς θέλεις; Ποιον «κτυπάω» ; Τι να γράψω να τον λειώσω; Πως θα πληρωθώ κανονικά ή ..μαύρα;
    Και από τη στιγμή που οι «Κωλέτηδες » και οι «Μαυροκορδάτοι » της τηλεόρασης και των ΜΜΕ …πάτωσαν και δεν ..πάει άλλο, φυσικό είναι το διαδίκτυο και όσους «υπηρετεί» να έχουν εκτραχυνθεί σε τέτοιο βαθμό που να σιχαίνεσαι και την εικόνα που παράγεται…
    ΦΤΟΥ σας παπαρολόγοι και πιπολάτρες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .