Τετάρτη, Ιουλίου 4

Εισαγγελική παρέμβαση για νομική εταιρεία του Καλούση ζητεί ο Δ.Σ.Α.



Άμεση εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να παύσει η λειτουργία της νομικής εταιρείας που έχει ιδρύσει ο αποπεμφθείς από το δικαστικό σώμα, πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης, ζητεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α.), Γιάννης Αδαμόπουλος.




Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών «με ιδιαίτερη έκπληξη, έγινε τις τελευταίες ημέρες μάρτυρας της έναρξης λειτουργίας συγκεκριμένης ιστοσελίδας προβολής μιας ''νομικής εταιρείας εμπορικού χαρακτήρα'', όπως επί λέξει αναφέρεται στην εισαγωγή της, με την επωνυμία ''Kaloussis & Partners'' και έδρα την Αθήνα, επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας αρ. 131, μιας εταιρείας συμφερόντων αποπεμφθέντος από το δικαστικό σώμα πρώην δικαστικού λειτουργού, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου της 16.6.2005, λόγω προηγηθείσας καταδίκης αυτού για πλήθος αδικημάτων σχετικών με τη μέχρι τότε άσκηση των καθηκόντων του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.Α.:




H zougla.gr είχε αναρτήσει σχετικό άρθρο για το banner για την εταιρεία του κ. Καλούση στις 29 Ιουνίου.

Δείτε το...


.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .