Τετάρτη, Ιουλίου 11

Μας ζάλισε τα αρ@ί@ια με τη πράσινη ανάπτυξη ο ΓΑΠ και η πρασινοπαρέα του δυο χρόνια! Άρχισαν τα όργανα....Οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις κατάσχεσης από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα αφινιασμένα ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΛΟΓΑ..Οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις κατάσχεσης από ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών που δεν έχουν πληρωθεί επί μήνες.



Οι καταγγελίες



Οπως υποστηρίζουν οι απλήρωτοι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά και αιολικά, ο ΛΑΓΗΕ επικαλείται ότι δεν έχει παραλάβει και καταχωρίσει τα επίμαχα τιμολόγια των παραγωγών, οπότε και αμφισβητεί ευθέως το χρέος του. 

Τώρα οι παραγωγοί απειλούν με παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ή όχι τα σχετικά τιμολόγια στα γραφεία του ΛΑΓΗΕ.



Εκπρόσωποι των εταιριών φωτοβολταϊκών υποστηρίζουν ότι, αν διαπιστωθεί ότι τα τιμολόγια δεν υπάρχουν στο λογιστήριο του Λειτουργού, τότε θα προσφύγουν εκ νέου για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας. 

Οπως λένε, τα τιμολόγια έχουν παραδοθεί εμπροθέσμως συστημένα στο λογιστήριο του ΛΑΓΗΕ και μάλιστα με λήψη υπογραφής για την παραλαβή από τους υπαλλήλους του. Στην περίπτωση που τα τιμολόγια υπάρχουν, τότε «ανοίγει νέος δικαστικός κύκλος εις βάρος του, αλλά αυτή τη φορά ποινικός», γιατί προσπάθησε με πλάγιο τρόπο να αποτρέψει τις κατασχέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .