Τρίτη, Ιουλίου 10

Τι αγχώνει την Έλενα;



Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το αν θα έχει δουλειά του χρόνου στην τηλεόραση, αλλά για τις διακοπές της.

«Έχω άγχος και αγωνία αλλά όχι για το αν συμπεριληφθώ στο “πακέτο”, αλλά για τo αν οι διακοπές μου θα είναι όπως έχω ονειρευτεί. Όσον
αφορά το άγχος για την δουλειά το έχω και μάλιστα πολύ κατά την περίοδο που διαρκεί η τηλεοπτική σεζόν, όπου θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να βγει ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Αυτή την εποχή δεν μπαίνω στην διαδικασία να αγχωθώ για το μέλλον και πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμένα».

ΠΗΓΗ: Tv Ζάπινγκ


Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .