Τρίτη, Ιουλίου 31

Ο Γιώργος και το νέο… σπίτι του στην Σκιάθο!

 
  • 2163



Το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.
Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες -διακοσμητικού τύπου- παρεμβάσεις, το οίκημα που βρίσκεται στο όμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων (και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεχριά)
είναι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρώην πρωθυπουργό μετά τις βαρκάδες του με το κανό ή τις ορθοπεταλιές του με φόντο
το απέραντο γαλάζιο.
Το… κονέ για την εξαγορά του σπιτιού είχε κάνει ο κολλητός του Γιώργου και άλλοτε υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ο οποίος επίσης διατηρεί σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί του Παπαδιαμάντη.

5 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΒΙΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ !! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    =============================
    Αυτούς τους μήνες, ζούμε στον αστερισμό του Φασισμού. Ο Κομμανέτσης ,μετά τη νομιμοποίηση του Φασισμού στην Ελλάδα, έδωσε διαβατήριο φθοράς και διαφθοράς στους αγράμματους και αστοιχείωτους φρουρούς της..«τουαλέτας» !
    Κάθε τι που συμβαίνει ή και «πλάθεται» στην Ελλάδα υφίσταται το προπαγανδιστικό ρετουσάρισμα των ανεγκέφαλων της Ναζιστικής Χρυσοαπάτης!
    Εκεί με έκπληξη διαβάζεις ότι έχουν "ξεπεράσει" και την παλιά εφημερίδα "Ακρόπολη" την οποία αγόραζαν όλοι οι..μικροτσούτσουνοι για την διπλώσουν και να τους τη...μεγαλώσει ! Έτσι συνειδητά παραμορφώνουν τα πάντα προκειμένου να διαλύσουν την έννομη τάξη
    Η ανωμαλία, οι καταστροφές, ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ''αλλά" Παπαδόπουλου, ο φόβος , τα ναρκωτικά, η προπαγάνδα, η ανασφάλεια, οι ληστείες, οι κουκουλοφόροι , οι φωτιές ,οι καταστροφές, οι μετανάστες, οι παρανομίες, είναι οι αιτίες που παράγουν "οξυγόνο " για τις ακραίες συμμορίες της ΔΕΞΙΑΣ!.
    Αυτό τους "βολεύει" γιατί έτσι "έχουν λόγο..ύπαρξης.
    Λειτουργία του κράτους και της Δικαιοσύνης είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ! για πάσαν νόσον και πάσαν...ΧΡΥΣΑΥΛΗΤΙΚΗ ΧΟΝΤΡΟ- μαλακίαν !
    Στα ΘΟΛΑ νερά ζουν ΒΡΩΜΙΚΑ ψάρια λέει ο Λαός μας.
    Οι ακραίοι ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τα καθαρά νερά!
    Θέλεις να μάθεις ποιοι είναι;
    ΡΩΤΑ τους τι σκοπεύουν να κάνουν για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος !

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ "ΜΠΟΡΟΥΝ" να ...προσφέρουν στην Ελλάδα.
    Εκεί θα αντιληφθείς πόσο ΨΕΥΤΙΚΟΙ και επικίνδυνοι είναι όλοι οι νυκτόβιοι μαχαιροβγάλτες του Φασισμού!

    ΜΗΝ Επιτρέπεις να σε "εκμεταλλεύονται" τα...φυτά και τα..πρόβατα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ!
    Είδες το..κοπάδι των "αγριμιών" πως δεν μπορούσαν να σταθούν ούτε στιγμή στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

    Κράτος ΕΥΝΟΜΙΑΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ είναι ο εχθρός των ακραίων και αγραμμάτων ΧΡΥΣΟΥΑΛΗΤΩΝ !!

    Κλείστους πάλι στο"κάτεργο" της ανωνυμίας και της αχρηστίας.

    Υπερασπίσου τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ειρήνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ !
    =================
    Διαβάστε φίλοι μου όλα τα σχόλια της λεγόμενης χρυσής αγραμματοσύνης. Διαβάστε το περιεχόμενο και σκεφτείτε ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ κάνατε όσοι πέσατε θύματα της ΜΑΥΡΗΣ προπαγάνδας τους. Ψευδολογίες, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ!!! συκοφαντίες, ανοησίες, βρισιές, χυδαιολογίες, ψετοανδρισμούς, μαγκιές, ασέβεια σε οικογένειες και πρόσωπα, κόμπλεξ, κτηνοβασίες και ότι "άλλο" μπορεί να ...δημιουργήσει το ελάχιστο...μυαλουδάκι τους !
    Σημειώστε: ΔΕΝ προτείνουν καμία λύση για κανένα θέμα.
    Μόνο το ρόλο του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ παίζουν και μάλιστα εξειδικευμένα και πατρογονικά !.
    Υπόσχονται να διαλύσουν την Ελλάδα για να μπορέσουν να την..."καταλάβουν"; Δυσφημίζουν και αμαυρώνουν κάθε έργο, ενώ ταυτόχρονα "παρουσιάζουν" σημεία και τέρατα προκαλώντας ΦΟΒΟ και ανασφάλεια ώστε υπάρχει...δικαιολογία για την "παρουσία τους" !!!

    Αλήθεια Έλληνες ψηφίσατε χρυσήαυλή για μας...σώσουν από τους κακούς; Μα υπάρχουν χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι;
    Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να γράψουν ούτε το όνομά τους και αν τους ...μιλήσεις για κάποιο ΣΟΒΑΡΟ θέμα μπορεί και να σε...δείρουν.
    Είναι τόσα αποχαυνωμένοι, τόσο αστοιχείωτοι που τους βλέπεις στη τηλεόραση και τους λυπάσαι !
    Φαντάζεται κανείς μερικούς από αυτούς στην..Ευρώπη;
    Θα πάθουμε την ψυχρολουσία της ζωής μας.
    Θα μας ξευτελίσουν σαν Έθνος και σαν ..ανθρώπους. Τόση αγραμματοσύνη, τόση απρέπεια, τόσο ψευτοτσαμπουκάς, τόση απουσία από τη..ζωή και την κοινωνία;
    Μήπως τους ψηφίσατε ότι θα...δείρουν τους άλλους βουλευτές; Ε ΚΑΙ; εμείς τι θα κερδίσουμε; Θα λυθούν τα προβλήματά μας; Φυσικά ΟΧΙ!!!

    Με την συμπεριφορά τους όμως ΔΙΧΑΖΟΥΝ την Ελλάδα. Καταστρέφουν όλες τις πιθανότητες να ανακάμψει η χώρα μας. Οι ξένοι και οι Έλληνες φοβούνται και δεν γίνονται επενδύσεις. Βέβαια, αν διαβάσεις τα όσα γράφουν, θα δεις ότι επιδιώκουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την καταστροφή της χώρας για να αναλάβουν ρόλο κυρίαρχο.
    Όταν οι..μισοί μαλώνουμε με τους άλλους μισούς που θα ..ΦΘΑΣΟΥΜΕ; Φυσικά στον εμφύλιο και ύστερα στο υπόγειο, για να μας "ελέγχει" ο κάθε...κασιδιάρης;

    Και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;...;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ανοιξε τα ματια σου και δεσ τον εχθρο σου η χρυση αυγη κατακλεψε τα ταμεια και λεηλατησε την ελλαδα και εριξε το λαο στην φτωχεια και στην δυστηχια η χρυση αυγη εφερε ολουσ τουσ λαθρο στην ελλαδα εσυ εισαι τρελοσ βλεπεισ φαντασματα ανοιξε τα στραβαδια σου και δεσ ποιοι ειναι οι εχθροι τησ χωρασ και του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .