Πέμπτη, Ιουλίου 19

Ποια σταρ του χόλιγουντ γιόρτασε αλά ελληνικά Με σουβλάκι και χωριάτικη δείπνησαν οι glamorous φίλοι της


Σε ελληνική ταβέρνα τρώγοντας σουβλάκι επέλεξε να γιορτάσει τα 70 της χρόνια η Μπάρμπαρα Στράιζαντ το βράδυ της Τρίτης παρέα με αγαπημένους φίλους και ακούγοντας τον αγαπημένο της Αφροαμερικανό καλλιτέχνη, Τζόνι Μάτις.
Όλα αυτά δεν συνέβησαν σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια όπου η Αμερικανίδα σταρ γιόρτασε τα γενέθλια της.
Περίπου 80 προσκεκλημένοι βρέθηκαν μαζί της στην Ταβέρνα «Τόνι» μεταξύ των οποίων και οι Τζον Τραβόλτα, Γουόρεν Μπιτι, Πιρς Μπρόσναν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κέιτ Κάπσοου, Νταιάν Λέιν, Ντόνα Κάραν κ.α. 


Η παρέα των διασημοτήτων δείπνησε με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τιμώντας ιδιαίτερα τη χωριάτικη σαλάτα, το σουβλάκι και το αρνάκι στη σούβλα.
«Ήταν μια προσωπική, μαγική βραδιά μόνο με πολύ στενούς φίλους, ανθρώπους που ξέρω και αγαπώ περισσότερο από 20 χρόνια», ανέφερε η Στράιζαντ σε αμερικάνικο περιοδικό.
«Το highlight της βραδιάς ήταν η ταινία που δημιούργησε ο γιος μου για μένα. Ο κόσμος συνέχεια ρωτούσε “Ποιος είναι αυτός που τραγουδά;” Και όταν τους είπα ότι είναι ο Τζέισον όλοι ένιωσαν συνεπαρμένοι από την ομορφιά και τον ψυχισμό της φωνής του…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .