Τρίτη, Ιουλίου 10

Mας λένε παχιά κι ωραία λόγια για να μην τους πάρουμε …γ@μιώντας, αλλά θα την …πιούμε κανονικά!


την…. “πορτοκαλάδα” !!!

Μπορεί να δώσουν κάποια πράγματα που θα ανακουφίσουν την οικονομία, μπορεί η Ευρώπη να δεχθεί την επιμήκυνση του προγράμματος κατά ένα-δύο ή και τρία χρόνια, αλλά τα πράγματα στο εσωτερικό της χώρας δεν θα αλλάξουν πολύ…

Οι φόροι που θα μπουν θα είναι ενιαίοι, αλλά και πάλι θα επιβαρύνουν τα χαμηλά στρώματα, την ώρα που ο κόσμος έχει φτάσει ήδη στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει, όχι από ιδεολογικής άποψης, αλλά λόγω πραγματικής αδυναμίας.

Με 1,2 εκατ. ανέργους και 400.000 (μπορεί να λέμε και λίγους) απλήρωτους εργαζομένους, η κατάσταση δεν θα μπορέσει να αλλάξει, αλλά θα δυσκολέψει κι άλλο.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση το κράτος θα προσπαθήσει να βρει έσοδα και δεν λένε από πού. Ξέρουν ότι ο κόσμος δεν έχει και το μόνο που θα κάνουν είναι να του παράσχουν ..ευκολίες πληρωμής με περισσότερες δόσεις!

Το μόνο που μας μένει είναι να πιούμε ..τον καφέ της παρηγοριάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .