Παρασκευή, Ιουλίου 27

O Χριστόφιας διώχνει τη Τρόικα και ο Σαμαράς την προσκυνάει...

Φεύγει η τρόϊκα άπρακτη από την Κύπρο;
Συνάντηση που δεν ανακοινώθηκε είχε με τους τρεις απεσταλμένους της τρόικα σήμερα, σύμφωνα με το ΡΙΚ, ο πρόεδρος Χριστόφιας στον απόηγο των πληροφοριών που υπάρχουν ότι η Κύπρος είναι πιθναό να τα σπάσει μαζί τους και να αποσύρει την αίτηση για τον μηχανισμό στήριξης.

πως μετέδωσε το ΡΙΚ στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων ο πρόεδρος Χριστόφιας φέρεται να τόνισε στους επικεφαλής της τρόικα ότι "πηγή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος είναι η υπερβολική έκθεση των κυπριακών τραπεζών στην ελληνική οικονομία».

Αυτό το πρόβλημα, ανέφερε, προκάλεσε σημαντικές δυσχέρειες στην κυπριακή οικονομία και επέτεινε χρόνιες στρεβλώσεις. Ο Κύπριος πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό τα όποια διαρθρωτικά μέτρα που θα ληφθούν «να μην σκοτώσουν την προοπτική της κυπριακής οικονομίας, αλλά αντιθέτως να τη βοηθήσουν να ξεφύγει από την ύφεση και να ανακάμψει».

Το πρωί της Παρασκευής η τρόικα θα συναντηθεί με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και θα ολοκληρώσει τις επαφές της το απόγευμα σε συνάντηση με την αρμόδια υπουργική Επιτροπή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .