Τρίτη, Αυγούστου 21

14,9€ για 20 ml φρέσκου Βασιλικού Πολτού, της πλουσιότερης πηγής ευεργετικών στοιχείων για τον οργανισμό, που τον ρυθμίζει ενώ παράλληλα τον θωρακίζει


Kαταπολεμώντας άγχος & δυσλειτουργίες, μαζί με 50 γρ. γύρη δώρο, από το Κέντρο Μελισσοκομίας! αξίας 35€ - έκπτωση 50%

H προσφορά είναι ενεργή


Όροι και Στοιχεία

  • Ισχύει από 20/8/2012 έως 30/10/2012, ​ωράριο καταστημάτων.
  • Κάθε κουπόνι αφορά την αγορά 20 ml φρέσκου Βασιλικού Πολτού μαζί με 50 γρ. γύρη από το Κέντρο Μελισσοκομίας, της πλουσιότερης ίσως πηγής ευεργετικών στοιχείων της φύσης για τον οργανισμό (αποδεδειγμένα μειώνει δραστικά την πίεση, αλλά και το άγχος)!
  • Παραλαμβάνετε απευθείας από το κατάστημα στη Νέα Σμύρνη!
  • Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη.
  • Οι κάτοχοι κουπονιών την ημέρα της εξαργύρωσης μπορούν να αγοράσουν και 1 κιλό αγνό μέλι γενικής ανθοφορίας με μόνο 9€ (αρχικής 15€)!




ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Αρτάκης 5,
Νέα Σμύρνη
τηλ.: 211 409658



Προβολή ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Γνωρίζετε ότι:

Στο Κέντρο Μελισσοκομίας παραδίδονται δωρεάν μαθήματα μελισσοκομίας κάθε Τετάρτη και Κυριακή 10.00 - 14.00;

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Το Κέντρο Μελισσοκομίας δραστηριοποιείται σε μία έκταση 7 στρεμμάτων στη Γλυφάδα τα τελευταία 2 χρόνια! Στόχος του είναι η παραγωγή αγνών προϊόντων, προερχόμενων από τη μέλισσα, μία διαδικασία που προϋποθέτει απόλυτο σεβασμό στη φύση και στην αξία της ανθρώπινης υγείας!
Ο βασιλικός πολτός είναι μία ουσία που παράγεται από τις μέλισσες (εργάτριες) και προορίζεται για το στάδιο ανάπτυξης των μελισσών. Ο βασιλικός πολτός είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων. Η χημική του σύσταση έχει αναλυθεί κατά 98% αλλά το υπόλοιπο 2% είναι ακόμα άγνωστο.
Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες  έδειξαν ότι το φωτισμένο αυτό έντομο κατέχει την πρώτη θέση στον άπειρο μικρόκοσμο και με πολύ μεγάλη μεγαλοπρέπεια συλλέγει τα πιο εκλεκτά εξαίσια δώρα που κρύβει μέσα της η φύση!

ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ο βασιλικός πολτός δεν είναι φάρμακο και επομένως δεν υποκαθιστά τα φάρμακα. Σύμφωνα με τη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία έχει διαπιστωθεί η αξιόλογη ευεργετική επίδρασή του σε αρκετές παθολογικές καταστάσεις όπως νευρασθένειες, αϋπνίες, σεξουαλικά προβλήματα, καρδιαγγειακές παθήσεις, δυσκοιλιότητα,  δερματικές παθήσεις, σάκχαρο, αρτηριοσκλήρωση, αρθριτικά, ρευματισμοί, υπερκόπωση, ατονία, πίεση, στομαχικές διαταραχές και άγχος!
Συμπεραίνεται ότι λειτουργεί σαν φυσικός ρυθμιστικός παράγοντας που εξισορροπεί εξωτερικές προσβολές και τις εσωτερικές δυσλειτουργίες. Ειδικά τα αποτελέσματα της χρήσης του βασιλικού πολτού ενάντια στα συμπτώματα του άγχους που προκαλείται από το σημερινό εξαντλητικό τρόπο ζωής είναι εκπληκτικά και άμεσα! Θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα στη διατροφή των αθλητών, των μαθητών και γενικά όσων καταβάλλονται σωματικά και πνευματικά.
 Ο βασιλικός πολτός είναι αγνό φυσικό προιόν, απόλυτα αβλαβές. Έχει μόνο ευεργετικές ιδιότητες και δεν προκαλεί αλλεργίες και εθισμό. Δεν υπάρχουν ούτε αντενδείξεις ούτε παρενέργειες, πρέπει να φυλάσσεται αεροστεγώς, συσκευασμένος και απαραιτήτως στο ψυγείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .