Κυριακή, Αυγούστου 5

Γουρούνια Ασιάτες πάρτε δρόμο απ’ την Ελλάδα πριν είναι πολύ αργά για σας …

“ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ” ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. “ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”


ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκινείτο με σκόπιμες διαρροές στο πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ελληνική οικογένεια. Το θέμα της κακοποιήσης της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο(που δεν ξέρουμε ακόμα την έκταση της κακοποίησης αλλά και άλλα σοβαρά προσωπικά δεδομένα)αφορά όλους μας. Πριν λοιπόν από 48 ώρες το γνωστό “συνάφι” των διαρροών αποφάσισε να δράσει. Έδωσε σκοπίμως σε “προοδευτικούς” δημοσιογράφους διάφορα “στοιχεία”. Ότι είναι ένας νεαρός Πακιστανός, ότι δεν ξέρουμε εαν είναι αυτός, ότι πρέπει να κινείτο στον τόπο του εγκλήματος ότι το νεαρόν της ηλικίας και διάφορες άλλες μπούρδες.

Είναι ξεκάθαρο ποιοι ήταν οι λόγοι. Να μην υπάρξει μέσω της “χαλαρής” φιλοαριστερής ενημέρωσης υστερία εναντίον αλλοδαπών. Και συγκεκριμένα της Πακιστανικής Κοινότητας που ζει στην Ελλάδα και μας έχει πνίξει. Βέβαια δεν ευθύνονται φιλήσυχοι Πακιστανοί, εαν ομοεθνής τους χτυπούσε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στα βράχια, της έσχισε τα ρούχα και πήγε να την βιάσει και το κορίτσι, ζει δεν ζει.

Από την άλλη φοβούνται σαν το διάολο το λιβάνι την Χρυσή Αυγή και την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος. Για τους γνωστούς λόγους λοιπόν εξακολουθούν να παίζουν τα γνωστά παιχνιδάκια.

Θα μας βρουν απέναντί τους. Η κοινή γνώμη θα ενημερωθεί για τα πάντα. Και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ(όποιος κι αν είναι αυτός)θα μπει πολύ ψηλά στο site. Για την μητέρα της Μυρτώς και την Μυρτώ μπαρμπα-Φανούρη.

==========================================================================================================================================================


ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΒΙΑΣΤΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”;

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή για τα ντόπια γουρούνια που μιλούσαν για “ατύχημα”, την ίδια στιγμή που η απελπισμένη μάνα ούρλιαζε… Από κοντά και το βρωμερό δημοσιογραφικό σύστημα του εκσυγχρονισμού.

Ο κλασσικός ΠΑΣΟΚάρας, “προοδευτικός” δουλέμπορος ελληναράς. Ο ξενοδόχος της Πάρου που έβαλε τον βρωμερό δολοφόνο, μέσα στην “τουριστική επιχείρηση”. Το απόβλητο που “εκπροσωπεί το τουριστικό πρόσωπο της Ελλάδας”.
Ο γουρουνομούρης, μαζί με άλλους, εκατοντάδες γουρουνομούρηδες που λυμαίνονται τις επιδοτήσεις του κράτους και τους βλέπουμε να ποζάρουν σε “συλλόγους” και “συνδέσμους” αγωνιζόμενοι για τα “δίκαια αιτήματα του κλάδου τους”.
Αυτό το γουρούνι και οι όμοιοι του είναι οι καταστροφείς όχι μόνον του τουρισμού αλλά και της εικόνας της Ελλάδας.
Αυτό το κάθαρμα, ο δουλέμπορος, καλά θα κάνει να κλείσει το ρημάδι του και να
εξαφανιστεί τώρα. Όπως και όλοι οι άλλοι που βρωμίζουν αυτόν τον παράδεισο που κάποιοι μας κληροδότησαν με τους αγώνες τους, για να βγαίνουν τώρα οι σαπιοκοιλιές, οι κλακαδόροι του ΓΑΠ να τον εκμεταλλεύονται, να τον μολύνουν και να τον καταστρέφουν.
Και από κοντά όλο το τοπικό βρωμερό σύστημα, που άφηνε Καραβέλες και Γερμανά της μήζενς να φεύγουν ανενόχλητοι και πήγαν να καλύψουν τον δολοφόνο ψάχνοντας σε “συγγενείς και φίλους” τον ένοχο. Αφού πρώτα μιλούσαν για “ατύχημα”.
Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, “προοδευτικό” ρεμάλι.

πηγή


1 σχόλιο:

  1. Όταν βλέπετε τουριστική επιχείρηση (γενικά επιχείρηση) να απασχολεί βρωμερούς .. να φεύγετε. Μπορείτε επίσης να ειδιποιείτε την Χ.Α. ανώνυμα ακόμα και με απόκρυψη αριθμού. Αυτή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα (καταγγελίες σε επιθεώρηση εργασίας κλπ)
    Εγώ σταμάτησα να βάζω βενζίνη από συγκεκριμμένο βενζινάδικο για τον λόγο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .