Σάββατο, Σεπτεμβρίου 8

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας


Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας



Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της.
Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως πιστεύει ότι η κόρη της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από την μάχη αυτή, σύμφωνα με το iefimerida.gr
Ωστόσο οι ιατροί επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μικρή Μυρτώ και τονίζουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος ώστε να μπορέσει η ίδια να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
 .tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .