Λήγει σήμερα ο τρυγητός στη Λήμνο με την παραλαβή των κόκκινων σταφυλιών που υπολογίζονται σε 50-60 τόνους. Συνολικά η παραγωγή των βιολογικών και συμβατικών σταφυλιών που παρέλαβε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου ξεπέρασε τους 1.400 τόνους, ενώ η παραγωγή είναι αυξημένη κατά 40% σε σχέση με πέρσι.
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, τόνισε ότι «Ήταν μια καλή χρονιά και από άποψη ποιότητας αλλά και ποσότητας. Οι αμπελοπαραγωγοί προσπαθούν αρκετά για την καλή ποιότητα των σταφυλιών αλλά σ' αυτό βοήθησαν και οι καλές καιρικές συνθήκες».
Σύνταξη: Αναστασία Σπυριδάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .