Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 5

Ξεκίνησε το εκλογικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος


Άρχισε στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας το εκλογικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος που στοχεύει να δώσει σημαντική ώθηση στην προσπάθεια επανεκλογής του Προέδρου Ομπάμα.

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Βουλευτής απ’ την Φλόριντα, Ντέμπι Βάσερμαν Σούλτς, κήρυξε την έναρξη του συνεδρίου, λέγοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο, ανοιχτότερο και πλέον πολύπλευρο συνέδριο στην ιστορία του κόμματος.


Την κύρια ομιλία της πρώτης βραδιάς του συνεδρίου θα εκφωνήσει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων του κόμματος θα δώσει μια γεύση της ζωής της οικογένειας Ομπάμα στο Λευκό Οίκο και θα εξηγήσει πως οι εμπειρίες του αμερικανού Πρόεδρου από την παιδική του ηλικία, επηρέασαν την κυβερνητική πολιτική του.

Ιδιαίτερη έμφαση κατά την πρώτη βραδιά του συνεδρίου δίνεται και στην ομιλία ενός ανερχόμενου αστέρα του Δημοκρατικού Κόμματος, του ισπανόφωνου, Χουλιάν Κάστρο, δημάρχου της πόλης Σαν Αντόνιο στο Τέξας.

.zougla.gr

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .