Σημειώνεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του επικεφαλής του Γιουρογκρούπ στην Αθήνα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να εντάξει στο πρόγραμμά του συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι είχε έγκαιρα ζητηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιούνκερ, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί, είχε ζητήσει ανεπίσημη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα για το πρωί της Πέμπτης 23 Αυγούστου.
Η απάντηση όμως από το γραφείο του κ. Τσίπρα ήταν αρνητική, καθώς κρίθηκε ως «μη σοβαρή», που δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν νοείται ανεπίσημη συνάντηση, δηλαδή ιδιωτική, τη στιγμή που είχε ζητηθεί επίσημη συνάντηση, σύμφωνα με το protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .