Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 5

Με Μπολτ πέφτει η αυλαία στις Βρυξέλλες!

Την πρώτη εμφάνιση του στα 100 μέτρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πραγματοποιήσει ο Γιουσέιν Μπολτ στο Diamond League των Βρυξελλών την Παρασκευή (7/9). Ωστόσο το κοινό δεν θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια….

κόντρα με τον Γιόχαν Μπλέικ, με τον αργυρό Ολυμπιονίκη να αγωνίζεται αυτή τη φορά στα 200 μέτρα σε μια… κίνηση τακτικής από τους Τζαμαϊκανούς και τον κοινό μάνατζερ των δύο σπρίντερ. Η Βελγίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Τία Ελεμπό θα περιμένει στη γωνία τη νικήτρια στο Λονδίνο, Άννα Τσιτσέροβα στο ύψος των γυναικών, αν και η Ρωσίδα δεν εχει αντίπαλο φέτος.

Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η κούρσα των 400 μέτρων παρουσία των αδερφών Μπορλέ απέναντι στον αργυρό Ολυμπιονίκη, Λουκελίν Σάντος από τον Άγιο Δομίνικο και τον τρίτο στο Λονδίνο, Λαλόντε Γκόρντον από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο.
Πηγή: TreloKouneli.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .