Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28

Επιστρέφει την Κυριακή η τρόικα

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής.

Συμφωνία επί των βασικών αξόνων για το πακέτο των μέτρων υπήρξε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, επισήμανε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

Ο ίδιος παράγοντας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η συνάντηση «πήγε καλά», προσέθεσε ότι ο κατάλογος με τα μέτρα θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Euro Working Group, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στις Βρυξέλλες.
Στη συνεδρίαση, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Πάνος Τσακόγλου, ενώ θα είναι παρόντες και οι επικεφαλής της τρόικας. Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου από την προσεχή Δευτέρα να αρχίσει νέος κύκλος επαφών με το οικονομικό επιτελείο και τους εμπλεκόμενους υπουργούς.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .