Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

“Αλήτες – ρουφιάνοι – λαμογοδημοσιογράφοι” …

Τα Eurofighter και η εμπλοκή της Τρέμη…!!!

Eurofighter Typhoon
Eurofighter Typhoon (Photo credit: max.pfandl)

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του τελευταίου τεύχους του περιοδικού HOT DOC, του Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με το οποίο η κεντρική παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του Μέγκα Όλγα Τρέμη, συμμετείχε ως αντιπρόεδρος σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων η οποία είχε αναλάβει την προώθηση στην Ελλάδα των αεροσκαφών Eurofighter.Σύμφωνα με το περιοδικό, η εταιρεία Quattro συστάθηκε στις 20 Αυγούστου του 1999, με πρόεδρο τον Γεώργιο Χαραλαμπόπουλο, γιό του πρώην βουλευτή και υπουργού Άμυνας και Εξωτερικών του ΠαΣοΚ, αντιπρόεδρο την Όλγα Τρέμη, και μέτοχο τον επίσης δημοσιογράφο και πρώην σύζυγο της Τρέμη Θοδωρή Καλούδη. Ένα μήνα αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 1999, η Quattro υπέγραψε με την εταιρεία του Γιώργου Πατεράκη σύμβαση προώθησης για τα Eurofighter.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παρουσιάστριας «η κυρία Τρέμη είχε απλώς μια περιορισμένη συμμετοχή στην έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας. Η εταιρεία είναι ΕΠΕ και συστάθηκε για να παρέχει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων σε φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, στην οποία δεν ήταν διαχειρίστρια η Τρέμη. Έπειτα από διάστημα ολίγων μηνών ατόνησε η συμμετοχή της στην εταιρεία, αφού διαπίστωσε ότι δεν παρουσιάζει κάποιο επαγγελματικό ενδιαφέρον και προοπτική»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .