Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13

Πονοκέφαλοι και οικονομική κρίση

ponokefalos-386
Παράπλευρη «απώλεια» της οικονομικής κρίσης φαίνεται να είναι και η εμφάνιση έντονων πονοκεφάλων σε ανθρώπους που ποτέ πριν δεν υπέφεραν από αυτούς. Όχι σπάνια λοιπόν η έναρξη των πονοκεφάλων συμπίπτει με έντονα στρεσογόνες καταστάσεις όπως είναι αυτές των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, με συνεπακόλουθη αύξηση της συχνότητας των ατόμων που επισκέπτονται τον γιατρό τους ή τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων προς αναζήτηση βοήθειας. Οι πονοκέφαλοι αυτοί εμφανίζονται σαν δυνατό σφίξιμο γύρω από το κεφάλι ή σαν βάρος
στο κεφάλι ή σαν πιάσιμο στον αυχένα ή στους ώμους. Στους ανθρώπους που ήδη υποφέρουν από κάποιες άλλες μορφές πονοκεφάλων η επιδείνωσή τους εκδηλώνεται με αύξηση στη συχνότητα των κρίσεων. Η αντιμετώπιση των πονοκεφάλων υπό αυτές τις συνθήκες απαιτεί μείωση του στρες ή του άγχους, όσο είναι εφικτό, με σύμμαχο την άσκηση καθώς και διάφορες τεχνικές χαλάρωσης. Αν τα μέτρα αυτά δεν αποδώσουν, τότε ο ασθενής συνήθως καταλήγει σε φαρμακευτική αγωγή με παυσίπονα ή ακόμη και αγχολυτικά ή αντικαταθλιπτικά.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ... ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΔΩ:

    http://youtu.be/HrMXbY2qKWs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .