Κυριακή, Σεπτεμβρίου 9

Παραμένει στη φυλακή η Αρετή Τσοχατζοπούλου – Ο ειδικός ανακριτής απέρριψε την αίτησή της

Παραμένει στη φυλακή η Αρετή Τσοχατζοπούλου – Ο ειδικός ανακριτής απέρριψε την αίτησή της


«Όχι» από τον ανακριτή Θ. Μαλλή στην αίτηση της προφυλακισμένης κόρης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής Τσοχατζοπούλου, που ζήτησε να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτησή της με περιοριστικούς όρους.
Όπως αναφέρει το Έθνος, με διάταξή του ο ειδικός ανακριτής απέρριψε την αίτηση της Αρετής, η οποία βρίσκεται στον Κορυδαλλό περίπου πέντε μήνες.

Στο μεταξύ με νέα δήλωσή του από τη φυλακή ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος αρνείται ότι έχει σχέση με τις δέκα offshore εταιρείες, μέσω των οποίων φέρεται ότι διακινήθηκε μαύρο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .