"Αριστερούς" αποκάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Αδωνις Γεωργιάδης και τους ζήτησε να πάνε να καθίσουν δίπλα στα έδρανα του ΚΚΕ!
Αιτία η άρνηση του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν διάταξη με την οποία το πλοίο "Νεράιδα" του ιδρύματος Λάτση μετατρέπεται σε πλωτό μουσείο.
ΚΚΕ και Χρυσή αυγή, το κάθε κόμμα για τους δικούς του λόγους, αρνήθηκε να ψηφίσει τη διάταξη και τότε ο βουλευτής της ΝΔ ξέσπασε: «Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι παρακλάδι της αριστερής ιδεολογίας. Είστε ίδιοι με το ΚΚΕ να φύγετε απ´αυτά τα έδρανα εδώ κάθονται δεξιοί να πάτε να καθίσετε δίπλα στο ΚΚΕ».
Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ που χαρακτήρισε τον κ.Γεωργιάδη συκοφάντη και πρόσθεσε ότι, το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.
http://makeleio.gr
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.