Τρίτη, Σεπτεμβρίου 4

Στον εισαγγελέα σήμερα Αρσένης, Παπανδρέου, Ζαννιάς και Χριστοδούλου για το ΔΝΤ


Στον εισαγγελέα σήμερα Αρσένης, Παπανδρέου, Ζαννιάς και Χριστοδούλου για το ΔΝΤ



Ο Γεράσιμος Αρσένης, η Βάσω Παπανδρέου, ο Γιώργος Ζαννιάς και ο Πέτρος Χριστοδούλου, θα καταθέσουν διαδοχικά σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς για τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας ήταν γνωστό ότι θα αποτύχει, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΝΕΤ.

Άγνοια για το περιεχόμενο των συνομιλιών Παπανδρέου-Στρος Καν δήλωσε χθες στην κατάθεση της η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ!! ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ!! ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .