Παρασκευή, Οκτωβρίου 26

Παπούλια Μαθουσάλα επί Προεδρίας σου ξεπούλησαν την Πατρίδα μας , με τις δικές σου υπογραφές μας υποδούλωσαν γι' αυτό μη κάνεις τον κινέζο είσαι ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και θα έχεις την τύχη που θα έχουν Παπανδρέου, Σαμαράς, και όλοι οι υπόλοιποι ΕΦΙΑΛΤΕΣ! Ντροπή σου Προδότη Παπούλια

ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ! Ξεφωνήστε τον Ξεφτιλίστε τον!

Είπε ο Προδότης Παπούλιας:  

"Ο λαός θα βγει νικητής από την κρίση"  

Με χιλιάδες Έλληνες νεκρούς προδότη Παπούλια ξεφτίλα!

Εχει και μούτρα ο ξεδιάντροπος να το παίζει Πατριώτης ! Ξεφωνήστε τον , ξευτελίστε τον όπως ξεφτέλισε αυτός ένα ολόκληρο Έθνος !Μήνυμα αισιοδοξίας προς τους
πολίτες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, απ' τη  Θεσσαλονίκη, με γεμάτες τις τσέπες  του  να ξεχειλίζουν από λεφτά μίλησε για ...φρόνημα , Ελευθερία , και πρόοδο !
Τα γνώριζες ΟΛΑ Προδότη Παπούλια , γνώριζες  τι ακριβώς είχε αναλάβει ο άλλος ξεφτίλας  
ο Παπανδρέου ήξερες για το ξεπούλημα της Χώρας μας και το δέχτηκες , και υπέγραψες την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού  για τα λεφτά ,τα παλιόχαρτα Παπούλια . Δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν γνώριζες το τι θα γινόταν, γιατί  σου τα προσφώνησε η Τσουδερού όταν σου παρέδιδε την Προεδρία , δεν μίλησες δεν είπες τίποτα ,ήσουν ενημερωμένος προδόταρε  Παπούλια . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ !

http://www.oxafies.com/

1 σχόλιο:

  1. "ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ"

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΣ

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ

    ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .