Σάββατο, Οκτωβρίου 6

Ελληνικέ Λαέ, τσακίστε το κράτος της μίζας και της αρπαχτής μαζί με την άθλια κομματοκρατία!!! Λιώστε τους!!! Κι ας γίνει η αρχή απ’ τη λεβεντογέννα Κρήτη …

Καρέ -καρέ η τεράστια η μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών!

 

Κοσμοσυρροή στην πόλη του Ηρακλείου, με τους αγρότες να έχουν κατακλύσει το οδικό δίκτυο, ακολουθώντας την πορεία που έχει καθοριστεί. Δεκάδες τρακτέρ, αγροτικά οχήματα και …άλογο συμμετέχουν, με τους αγρότες να καταλήγουν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και της Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

(Στην Λ. 62 Μαρτύρων)

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αγρότες που συμμετέχουν έχουν ταξιδέψει από όλη την Κρήτη. Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων. Η κρισιμότητα της κατάστασης έκαναν τους αγρότες να σπεύσουν και να δώσουν το “παρών” στο συλλαλητήριο.

Οι αγρότες μάλιστα διέσχισαν ανάποδα την Καλοκαιρινού για να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ελευθερίας.

(Στην οδό Καλοκαρινού)

Την ώρα μάλιστα που γινόταν η μηχανοκίνητη πορεία, ήδη πολλοί αγρότες, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα σημεία συνάντησης, όπως στην πλατεία Ελευθερίας και στο λιμάνι, στα γραφεία της Αποκεντρωμένη Διοίκησης

(Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση )

Κλειστές οι υπηρεσίες

Τη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών παρέχει ο Δήμος Μινώα  Πεδιάδας, μέσω της συμβολικής αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών του  προς το κοινό σήμερα 12:00 – 15:00.

“Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας, αναγνωρίζοντας το δίκαια αιτήματα  των αγροτών απέναντι στην κεντρική πολιτική που πλήττει και τον  πρωτογενή τομέα, δίνει ενεργό παρών στο σημερινό συλλαλητήριο που κάλεσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου”, αναφέρει η σχετική  ανακοίνωση.


  cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .