Δευτέρα, Οκτωβρίου 29

Τους φέρνουν πάγο για να τους τον ρίξουν στη βουλή κάτοικοι της Φλώρινας και της Καστοριάς

Πάγο θα ρίξουν την Τετάρτη στη Βουλή κάτοικοι της Φλώρινας και της Καστοριάς!Πάγο θα ρίξουν την Τετάρτη στη Βουλή κάτοικοι της Φλώρινας και της Καστοριάς!




Κομμάτια πάγου προειδοποιούν ότι θα ρίξουν το πρωί της Τετάρτης έξω από τη Βουλή κάτοικοι και φορείς της Φλώρινας και της Καστοριάς, που θα έρθουν στην Αθήνα, για να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Βουλής και αρχηγούς κομμάτων.

Κάτοικοι και φορείς ζητούν τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης καθώς οι περιοχές τους πλήττονται από σφοδρούς και μεγάλους σε διάρκεια χειμώνες.
Οι κινητοποιήσεις για το πετρέλαιο αναμένεται να αρχίσουν την Τρίτη, στις 11 το πρωί, όταν και θα πραγματοποιηθεί γενική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Φλώρινας, κλείσιμο υπηρεσιών, συνόρων, του τελωνειακού σταθμού της Νίκης και της μονάδας παροχής ρεύματος του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Φιλώτα..tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .