Τετάρτη, Οκτωβρίου 24

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ;;; ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Σ.σ. Ποιος το διαπραγματεύτηκε όνομα δεν έχει; ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια .
“Ιστορικές” στιγμές για το Ζάππειο. Μετά την τελετή για την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, στο ευρώ, έρχεται κι άλλη… μεγάλη στιγμή για τον εμβληματικό χώρο της Αθήνας.
Το περιστύλιο του Ζαππείου μισθώθηκε από την τουρκική πρεσβεία και θα φιλοξενήσει τη δεξίωση για την 89η επέτειο από την ανακήρυξη της τουρκικής δημοκρατίας.

Πάλι καλά που δεν το έκλεισαν για να γιορτάσουν την 90η επέτειο από τη “νίκη” του Κεμάλ Ατατούρκ εναντίον των “Ελλήνων εισβολέων”, σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Εθνος”.
ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!   ΕΙΣΤΕ  ΕΝΟΧΟΙ  ΕΣΧΑΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
  cretanpatriot
ΘΑ ΣΑΣ  ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!!!!
About these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .