Δευτέρα, Οκτωβρίου 22

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΕ Ο Γ.ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ


Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γ. Μιχελογιαννάκης.
mixelogiannakisΟ ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έστειλε επιστολή  στον πρόεδρο της Βουλής αλλά και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, τονίζοντας ότι δε θα παραδώσει την έδρα του.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και πρόσφατα ο κ. Μιχελογιαννάκης υπογράμμιζε σε υψηλούς τόνους ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τα μέτρα.

Ο βουλευτής, όπως λέει ο κ. Μιχελογιννάκης, θεωρεί ότι πολλοί βουλευτές θα ξεσηκωθούν από τον τροπο ψήφισης των μέτρων σε ένα νομοσχέδιο.http://makeleio.gr/

1 σχόλιο:

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .