Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή “Μίλα”, εξομολογήθηκε τις δραματικές στιγμές που έζησε πριν από λίγες ημέρες.
Όπως είπε, με το αυτοκίνητό της πήγαινε προς το θέατρο όταν πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της μια πεζή και τη χτύπησε. Έντρομη κατέβηκε από το αυτοκίνητο προκειμένου να δει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Για καλή τύχη και των δυο, ο τραυματισμός που υπέστη η κυρία
ήταν ελαφρύς. Η ηθοποιός όμως σοκαρίστηκε με αποτέλεσμα να αναβάλλει την πρεμιέρα του θεάτρου.
“Αυτή η στιγμή ήταν τρομερή. Μέχρι να φρενάρεις, να σταματήσεις, να κατέβεις, να πας μέχρι την κυρία που ήταν πεσμένη κάτω στον δρόμο. Να της μιλάω, να κλαίω, να της λέω κυρία μιλήστε μου”, ανέφερε χαρακτηριστά η Μαρία Ιωαννίδου κατά τη διάρκεια περιγραφής του ατυχήματος.
ΠΗΓΗ: radar.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .