Τα άκουσε για τα καλά ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όταν βγήκε βόλτα για γεύμα σε εστιατόριο του Βερολίνου το βράδυ της Κυριακής, καθώς Έλληνες φοιτητές εισέβαλαν στο εστιατόριο και τον αποδοκίμασαν έντονα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει.
Όπως φαίνεται και στο ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, οι φοιτητές τον κατηγορούν ότι τρώει με τα λεφτά του λαού, αφού εξευτέλισε τους Έλληνες πολίτες.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η Bild ο κ. Παπανδρέου βγήκε... χαμογελαστός από το εστιατόριο του Βερολίνου, συντροφιά με τη σύζυγό του, Άντα, πήρε ένα ταξί, χαμογέλασε και στον φωτογράφο και έφυγε.
"Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!" φώναζαν νεαρές Ελληνίδες της παρέας στο εστιατόριο,.
"Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!" συνέχισαν να φωνάζουν.
olympia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .