Την μέρα που η χώρα πτώχευε κατά τον κ.Στουρνάρα και τον κ.Σαμαρά, ο ίδιος μέσω του υπουργού του υπέγραφε 1.500.000 ευρώ για δαπάνες συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Αυτά τα έιχε ξανακάνει-εαν θυμόμαστε καλά_και η κυρία Νταλάρα όταν ήταν υφυπουργός Εργασίας. Η κ.Νταλάρα έφυγε νύχτα, όπως θα φύγουν κι αυτοί και είχε ειπωθεί τότε ότι με έμμεσο τρόπο
καλόπιανε(για να μην χρησιμοποιήσουμε τη λέξη "λάδωνε")το εργατικό κίνημα ώστε να κάμπτει τα συνδικαλιστικά του αντανακλαστικά.
Μπορεί κάποια συνδικάλα από το υπ.Εργασίας να μας πει τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι" δαπάνες συνδικαλιστικών οργανώσεων;"
http://makeleio.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .