Τετάρτη, Νοεμβρίου 7

Την κοπάνησαν 40 μεγαλοπιράνχας της Τράπεζας Ελλάδος, για να διασφαλίσουν σύνταξη και αποζημίωση με μπόνους!!!



 === Ανταρσία στην Τράπεζα της Ελλάδας!!!
   === Παραιτήθηκαν ομαδικά 40 ανώτερα στελέχη, επειδή το άρθρο 6 του νόμου που ψηφίστηκε προχθές, βάζει πλαφόν στο μισθό τους τις 5.000 ευρώ!!!
   === Η είδηση από το έγκυρο οικονομικό portal sofokleousin λέει:
   === Σοκ για το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και -για εντελώς διαφορετικούς λόγους – στην κοινωνία προκαλεί η ομαδική παραίτηση 40 κορυφαίων αξιωματούχων της Τράπεζας της Ελλάδος,
λόγω της διάταξης που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες στον νόμο περί αποκρατικοποιήσεων (άρθρο 6), που ορίζει ότι ο ανώτατος μισθός των διοικήσεων των τραπεζών και των ΔΕΚΟ δεν μπορεί να είναι υψηλότερο από τις 5.000 ευρώ μικτά (ή 2.900 ευρώ καθαρά).

  === Ανάμεσα στους παραιτηθέντες είναι και ο Διευθυντής Εποπτείας του τραπεζικού συστήματος, Γιάννης Γούσιος, ο οποίος αντικαθίσταται από την Βασιλική Ζάκκα, η οποία συμμετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
  === Αποχωρούν επίσης ο διευθυντής Ασφαλιστικής Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, Χαράλαμπος Βογιαντζής, ο διευθυντής οικονομικών μελετών, Ισαάκ Σαμπεθάι, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΤτΕ, Χ. Παπακωνσταντίνου, ο Διευθυντής Ελέγχων και ο Διευθυντής Εσωτερικής Επιθεώρησης.
  === Αναρτήθηκε από TaXalia
Αφού διασφαλίσουν σύνταξη και αποζημίωση εφάπαξ με το μέχρι σήμερα καθεστώς, μετά θα μπορούν να επαναπροσληφθούν σαν μέλη διοικήσεως σε κάποια τράπεζα και να συνεχίσουν να παίρνουν τη σύνταξη που έσωσαν!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .