Πέμπτη, Νοεμβρίου 15

Και δεν του τόχαμε - Διώχνει τους λαϊκιστές ο Κουβέλης



Σε πολιτική αποδοκιμασία των βουλευτών Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, διότι δεν ακολούθησαν τη συλλογική απόφαση του κόμματος στις ψηφοφορίες για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό στη Βουλή, προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.


Στην πεντάωρη συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία κλήθηκαν να εξηγήσουν τους λόγους της διαφοροποίησης τους οι βουλευτές, κρίθηκε θετική η στάση του κόμματος στις ψηφοφορίες στη Βουλή, ενώ, σύμφωνα με κομματικές πηγές, οι κύριοι Βουδούρης και Μουτσινάς δεν έπεισαν για τις εξηγήσεις που

έδωσαν.

Ο Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του σημείωσε ,μεταξύ άλλων: 
«Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαιώμα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Νωρίτερα,ο Νίκος Μπίστης με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ,είχε καλέσει τους δύο βουλευτές να αποχωρήσουν από τη Δημοκρατική Αριστερά. 
«Δεν είναι δυνατό να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου», είχε παρατηρήσει.




http://www.antinews.gr/ 

 http://politika-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .