Τρίτη, Νοεμβρίου 6

Πρός Δημοκρατικούς φαίνεται ότι θα πάει πάλι η ψήφος της Ομογένειας, ΗΠΑ


Από ότι εκτιμάται, γιά την επανεκλογή του πρόεδρου Ομπάμα και του -παραδοσιακά- φιλέλληνα αντιπρόεδρου Τζο Μπάϊντεν, θα ψηφίσουν οι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής, κατά πλειοψηφία, στις 6 Νοεμβρίου, ειδικά επειδή ο πρόεδρος έδωσε έμφαση βασικά στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Επίσης, ρόλο θα παίξει και η απαξιωτική αναφορά στην Ελλάδα, του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ.





Οι εκλογές στις ΗΠΑ, η Ελλάδα, η ''αναδιάρθρωση χρέους'' και οι...''μπουρδολογίες''
Μεταδίδεται από την Αθήνα ότι ''η κυβέρνηση Ομπάμα είναι υπέρ μίας νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, συμφωνώντας με το ΔΝΤ, το οποίο συνεχίζει να επιμένει σε νέο κούρεμα χρέους''. Κι αυτά προέρχονται από.
.. ''κύκλους'' του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Το απλό ερώτημα: Πως είναι δυνατόν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ (και το υπουργείο Οικονομικών) να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο (αναδιάρθρωση-''κούρεμα''), την ώρα που αμερικάνικα δικαστήρια κυνηγούν ακόμα την Αργεντινή γιά την ''αναδιάρθρωση'' του χρέους της, 2005 και 2010, που έβλαψε Αμερικανούς κατόχους ομολόγων, που δεν δέχθηκαν την αναδιάρθρωση. (Ευχόμαστε, να μην μεταδοθεί και κανένα ''κουφό'' -όπως άλλες φορές- του τύπου ''η ψήφος της Ομογένειας καθορίζει τις εκλογές'')
http://www.kalami.net



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .