Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη


Έκοψαν το ρεύμα στο γραφείο του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη


Σ.σ. Ναι ο καημενούλης μεσ' τη φτώχεια είναι...
Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ να γράφετε τέτοια άρθρα και να ζητάτε και να σας τα αναρτούμε κ.κ. δημοσιογράφοι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! Το ανέβασα μόνο για να  σας κρίνει ο ελληνικός λαός αυτά τα γελοία που γράφετε , κομματόσκυλα! ΑΙΣΧΟΣ ! oxafies.com
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος, έκλεισε το πολιτικό του γραφείο στην Θεσσαλονίκη, που αποτελεί και την εκλογική του περιφέρεια, και το μετέφερε στον ένα από τους δύο ορόφους που έχουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Προ μηνός στον συγκεκριμένο όροφο
η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω χρεών και ο ΟΤΕ το τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στην αδυναμία του κόμματος να πληρώσει τους λογαριασμούς, το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου μεταφέρθηκε στον άλλο όροφο! Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται οι οργανώσεις της πόλης και της υπαίθρου Θεσσαλονίκης καθώς και η περιφερειακή οργάνωση του κόμματος.


2 σχόλια:

  1. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε.....όχι και γουρούνι ρε φίλε Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,που μας γέμισε χρήματα?????
      μουλαροβούβαλο ε......ταιριάζει καλύτερα

      Διαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .