Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

Γυναίκα πήδηξε από την ταράτσα ξενοδοχείου Βουτιά θανάτου στο κέντρο της Μυτιλήνη!


 
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 37χρονη γυναίκα πηδώντας από την ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Μυτιλήνη.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, σε ώρα αιχμής σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της προκυμαίας μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα ήταν μόνιμος κάτοικος  Μυτιληνη, ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος.


Μόλις η γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα, εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού από όσους αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της..protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .