Η Εισαγγελία μετά από πληροφορίες εντόπισε διαμέρισμα του Γιάννη Σμπώκου, άλλοτε γενικού γραμματέως προμηθειών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που βρίσκεται προφυλακισμένος για τις μίζες με τον Άκη, στην Αθήνα και μετά από σχετική έρευνα βρέθηκαν Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και δεκάδες σκληροί δίσκοι, που είχε επιχειρήσει να σβήσει. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ειδικοί προσπαθούν να επαναφέρουν τα εν λόγω αρχεία.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις
μεγάλων ποσών. Δικαστική πηγή αναφέρει στο spirospero.gr, ότι μετά την ανακάλυψη αυτή, η υπόθεση των μιζών των εξοπλισμών του Άκη Τσοχατζόπουλου και λοιπών, έχει εξιχνιαστεί στο μεγαλύτερό της βαθμό.
Ο Γιάννης Σμπώκος όταν ενημερώθηκε στον Κορυδαλλό ότι εντοπίστηκε η γιάφκα του, είπε: «Εδώ τελειώσαμε».
spirospero.gr
http://makeleio.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .