Κυριακή, Νοεμβρίου 4

«Δεν είχα δύναμη να μπω στην κρεβατοκάμαρα...»

Με λέξεις που σοκάρουν, ο γιος της άτυχης 84χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνας Κουλούρη, η οποία βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, προ ημερών στην Πάτρα, περιγράφει τις σκηνές που έζησε μόλις έφτασε στο πατρικό του σπίτι και ανακάλυψε το τραγικό συμβάν...Ο πρόεδρος των ναυτιλιακών πρακτόρων της Πάτρας, Γιάννης Κουλούρης, σε συνέντευξή του στην εφ. «Πελοπόννησος», αποκαλύπτει το σοκ που υπέστη μόλις κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί στο σπίτι της μητέρας του. «Άνοιξα την κεντρική πόρτα και ανέβηκα επάνω. Άνοιξα το φως και μόλις είδα το σαλόνι και την κουζίνα σε άθλια κατάσταση δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω στην κρεβατοκάμαρα. Φοβήθηκα πως θα συναντήσω άσχημα πράγματα και έτσι κατέβηκα κάτω και ειδοποίησα την αστυνομία», δηλώνει ο γιος της άτυχης 84χρονης που έπεσε θύμα ληστείας το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Μάλιστα ο κ. Κουλούρης, αποκαλύπτει πως εκείνο που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως οι δράστες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους ενώ φέρεται να είχαν ψάξει μέχρι και το ψυγείο αναζητώντας τρόφιμα.
Να σημειωθεί πως πριν από έξι περίπου μήνες ο κ. Κουλούρης έχασε και την αδελφή του λόγω αναπηρίας ενώ η άτυχη ηλικιωμένη μητέρα του, Κωνσταντίνα Κουλούρη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Πύργου.

patriwnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .