Σάββατο, Νοεμβρίου 3

Σε πλάνεψε η Dolce Vita | H σταρ του Φελίνι ζητάει οικονομική βοήθεια


Dolce Vita | H,Φελίνι,Dolce Vita | H,feliniΗ Ανίτα Έκμπεργκ υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κινηματογράφου, κυρίως στην Ιταλία. Ήταν η μούσα του Φεντερίκο Φελίνι και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Dolce Vita». H ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια ζει με μία σύνταξη των 400 ευρώ από το σωματείο των καλλιτεχνών, ενώ εξαιτίας του εμπρησμού της βίλας της και κατάγματοςστο πόδι της δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.
Μέσα από κλινική όπου κάνει φυσικοθεραπείες, έστειλε επιστολή προς το ίδρυμα Φεντερίκο Φελίνι, ζητώντας
οικονομική βοήθεια: «Ζητώ από το ίδρυμα και από οποιονδήποτε άλλο θέλει να κάνει μια αγαθοεργία, να αποφασίσει να στηρίξει, έστω χωρίς μεγάλα ποσά, μια καλή ηθοποιό που αξίζει μια ευγενική πράξη». Η ίδια κατάγεται από τη Σουηδία, αλλά δεν έχει συγγενείς, καθώς ποτέ δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .