Τρίτη, Νοεμβρίου 6

O Αρχιερέας της Προδοσίας για την υποδούλωση των Ελλήνων Παπανδρέου, ακύρωσε το «Dinner» στο Τορόντο για να ψηφίσει τα μέτρα που αυτός ξεκίνησε . Κρεμάστε τον προδότη!!

O Παπανδρέου ακύρωσε το «Dinner» στο Τορόντο για να ψηφίσει τα μέτρα (φωτό)


 

Την παρουσία του σε επίσημο «δείπνο» στο Τορόντο, που είχε προγραμματίσει για αύριο το απόγευμα, ακύρωσε τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου ώστε να παραστεί στη Βουλή για την ψήφιση των μέτρων.
Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός έχει λάβει άδεια επτά ημερών από την Βουλή και παραμένει αμφίβολο το εάν θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή για να ψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο κ. Παπανδρέου πιθανότατα δεν θα συμμετείχε στην κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο πακέτο μέρτων αφού σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα θα συμμετείχε σε «κοκτέιλ ντίνερ»
στον Καναδά.

Η τιμή κατ’ άτομο για όσους ήθελαν να τον ακούσουν ήταν από 190 έως 430 δολάρια ενώ εάν κάποιος ενδιαφερόταν να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα πλήρωνε μόλις 2.825 δολάρια.

Το «ντίνερ» διοργανώνεται από την ΤΜΑ (Turnarount Managment Association) και και στην σχετική σελίδα στο Διαδίκτυο υπάρχει και η φόρμα συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .