Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Άδωνις στο parapolitika.gr: «Ε, ναι λοιπόν φοράω ρόλεξ… και τι μ’ αυτό;» Ενός μήνα αρπαχτή από τα δικά σας είναι βρε κορόϊδα Ελληνες πως κάνετε έτσι;


Τι αποκαλύπτει για το ακριβό ρολόι του ο Άδωνις Γεωργιάδης
Θέμα από το πουθενά προκύπτει με το ρολόι του Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι ρόλεξ ή όχι; Και πόσο κάνει; Το θέμα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής προκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής λέγοντας «Μόνο το ρόλεξ που φοράς κάνει 7.000 ευρώ»!
Ο Άδωνις βρέθηκε απολογούμενος και πάλι, αυτή τη φορά για το …
ρολόι του.
Μιλώντας στο parapolitika.gr ξεκαθαρίζει ότι το ρολόι αυτό το είχε πάρει το 2004, που δεν ήταν βουλευτής ακόμη. «Ε, ναι λοιπόν έχω ρόλεξ. Και τι μ’ αυτό; Το αγόρασα το 2004, με δικά μου χρήματα και δεν ήμουν τότε βουλευτής»!
Στ.Νοβ.
 Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .